Behind the scenes achtergrond website

Behind the scenes achtergrond website

Voor het maken van mijn nieuwe website heb ik BePleased gevraagd om dit voor mij te doen. Dit is een bedrijf die gespecialiseerd is in o.a. web design, webhosting, email, webshop en wordpress onderhoud.

Ik wil zelf er zo weinig mogelijk onderhoud aan plegen als alleen wat simpele dingen toevoegen zoals o.a. behind the scenes en mijn foto albums. Onderhoud word dus gedaan door dit bedrijf. Dat betekend dat ik mij daar geen zorgen over hoeft te maken en dat is heel prettig. Dus als je een goed bedrijf zoekt voor bijvoorbeeld een website bouwen neem dan een kijkje op www.bepleased.nl

Verder had ik wat foto’s nodig voor mijn nieuwe site zodat BePleased kon gaan bouwen. Ik wilde graag dat er van mij een foto gemaakt werd die gebruikt kon worden als achtergrond bij “meer over mij”…bekijk mijn portfolio. Daar heb ik Frank Vogelenzang voor gevraagd die zelf een enorme hobby fotograaf is. Hij heeft ook een website www.framesbyfrank.nl en instagram frames_by_frank. Ik zou zeggen neem een kijkje, zeer de moeite waard!

Frank heeft van mij een foto gemaakt waar ik voor een deel op te zien ben met mijn nikon camera. Omdat ik zelf niet ervan hou om met mijn gezicht op de foto te staan, heeft hij er ook een paar genomen waar net niet mijn gezicht op te zien is. Echt heel gaaf geworden.

Deze foto’s aangeleverd zodat Bepleased die kon plaatsen op mijn site en ik vind het heel mooi geworden.

                    

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your comment:

Your name:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.